De 6 vigtigste fordele ved anvendelse af Microlearning

Online uddannelse til detail

De 6 vigtigste fordele ved anvendelse af Microlearning

Fang dine medarbejderes opmærksomhed med microlearnings.

I denne æra med travle tidsplaner og jagten på dine medarbejderes opmærksomhed; er microlearning en næsten perfekt måde at øge dine medarbejderes færdigheder og præge deres kompetencer. Dertil kommer at microlearnings egner sig til næsten al slags træning, særligt når det handler om adfærdsændringer på den lidt længere bane.

1. Det går rigtig stærkt

Udviklingen af et microlearning læringsmodul er betydeligt hurtigere at udvikle end lange kurser. Med microlearnings kan du på få timer bygge et læringsflow som skaber små læringsimpulser i længere tid og dermed skaber reelle forandringer.

2. Det er mere overkommeligt

Et mikrolearningskursus er også meget billigere at fremstille. Det kræver færre ressourcer og har brug for færre instruktører. I praksis har du ikke engang brug for et fansy system med tusindvis af features, det kan reelt gennemføres som email eller sms læring. 

3. Det er ekstremt fleksibelt

Microlearnings kan dække ethvert emne, som almindelige kurser normalt indeholder. Du skal blot tænke læringen ind i mindre bider og huske at alt som kommer skal være direkte implementérbart.

4. Deltagerne bliver engageret

Microlearning er en de mest engagerende måder at levere træning på. Microlearning giver deltagerne en følelse af regelmæssig forbedring og træning.

5. Det øger Learningtransfer

Glemselsfasen er den største trussel mod læring og denne fase sparker ofte ind ved klassisk undervisning efter én uges tid. Med microlearnings kan læringsrejsen tages med fra kurset og bruges til at implementere det lærte og dermed øges Learningtransfer betragteligt..

6. Det giver deltagerne mere frihed

Da undervisningsmodulerne er små spiselige elementer er det lettere for deltagerne at adoptere og gennemføre træningen i en travl hverdag. Friheden til at dykke ned i microlearnings giver et læringsmæssigt pusterum hvor deltageren både har friheden til at gøre det når det passer og når de er mentalt klar.

Der er rigtig mange fordele ved at anvende microlearnings til at skabe varige adfærdsændringer. Hvordan har du ladet dit læringsdesign blive udfordret af en microlearning og kan du tilføje andre fordele til listen?

Tags: